КВАНТНА МЕДИЦИНА ЗА РВИ од 15. септембра

      Коментари су искључени на КВАНТНА МЕДИЦИНА ЗА РВИ од 15. септембра

 

 

 

Савез Ратних  Војних Инвалида Србије је потписао уговор о сарадњи са Рикта Центром у Србији која је сада  званични представник Међународне Асоцијације Квантне Медицине са средиштем у Москви.


У договору  са Рикта Центром у оквиру пројекта „ КВАТНА МЕДИЦИНА У ПСИХО-ФИЗИЧКОМ ОПОРАВКУ РВИ ” реализоваће се  бесплатни лекарски прегледи и дијагностика целог тела најсаверменијим методама из области Квантне Медицине као и процена  здравственог стања, начина живота и исхране, савете и избор ефикасне терапеутске и превентивних припреме и израде индивидуалних програма  рехабилитације, фитотерапије и суплемената.

 

Пројекат „ КВАТНА МЕДИЦИНА У ПСИХО-ФИЗИЧКОМ ОПОРАВКУ РВИ ” није подржан од стране ресорног Министарсва као и сви остали пројекти којима је конкурисао Савез Ратних  Војних Инвалида Србије како би унапредио и побољшао квалитет живота наше популације .

 

Критеријуми државног секретрара Драгана Поповића и његових  комисија за пројекте су вођени неким другим интересима  који су све остало само не борачко-нвалидска Заштита, такво понашање је санkционисање рада  Савез Ратних  Војних Инвалида Србије због изнетих ставова од којх нисмо одступили по питању НАЦРТА ЗАКОНА О ПРАВИМА БОРАЦА, ВОЈНИХ ИНВАЛИДА, ЦИВИЛНИХ ИНВАЛИДА РАТА И ЧЛАНОВА ЊИХОВИХ ПОРОДИЦА

 

Пројекат „ КВАТНА МЕДИЦИНА У ПСИХО-ФИЗИЧКОМ ОПОРАВКУ РВИ ” почиње од 15. септембра 2015. године , бесплатни ваучери за прегледе биће дељени у просторијама Савеза Ратних  Војних Инвалида Србије ,  за све ратне војне инвалиде  без обзира ком удружењу припадају са целе територије Републике Србије.

 

Позивамо све појединце и локална удружења да се јаве како би могли  да нађемо решење и организујемо прегледе и у вашем месту а не само у Београду.