РОЏЕР ВОТЕРС ПОСТАО ЧЛАН САВЕЗА РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА СРБИЈЕ.

      Коментари су искључени на РОЏЕР ВОТЕРС ПОСТАО ЧЛАН САВЕЗА РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА СРБИЈЕ.

РОЏЕР ВОТЕРС ПОСТАО ЧЛАН САВЕЗА РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА СРБИЈЕ.

 

Роџер Вотерс извео је 1 септеммбра 2013.г. у Београду пред око 15.000 гледалаца концертни спектакл „Зид“ заснован на истоменом албуму своје некадашње групе Пинк Флоид.

На велику радост и задовољство ратних војних инвалида, у паузи концерта дошло је до сусрета са легендарним Вотерсом. Уз упознавање са сваким ратником понаособ, представници Савеза РВИ Србије су му уручили почасну чланску карту Савеза Ратних Војних Инвалида Србије , коју је господин Вотерс са одушевљењем прихватио са речима “ Хвала част ми је “ , уз мало разговора, дељења аутограма и мајица, фотографисања, и доста позитивне атмосфере протекао је овај несвакидашњи сусрет за памћење.

Роџер Вотерс, кооснивач култног бенда „Пинк Флојда“, изразио је жељу да у оквиру своје турнеје приликом гостовања у Београду упозна ратне војне инвалиде из Србије.

И сам Вотерс, изгубио је оца у II светском рату тако да је на турнеји “The Wall” посебна пажња усмерена на ратне ветеране као и на указивању почасти свима који су дали свој живот у ратним сукобима.

Таква жеља само говори какав однос свет има према својим погинулим борцима, ветеранима и инвалидима. Многи „наши“ политичари би могли да науче из овога како се поштују ратни војни инвалиди и ветерани. .

Захваљујемо се господину Роџеру Вотерсу који је иамо времена да укаже поштовање према ратним војним инвалидима из Србије као и запосленима у Комбанк Арени .