ПОДРШКА УДРУЖЕЊУ ТЕШКИХ РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА И ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА СВИХ РАТОВА СРБИЈЕ

      Коментари су искључени на ПОДРШКА УДРУЖЕЊУ ТЕШКИХ РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА И ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА СВИХ РАТОВА СРБИЈЕ

 

Иницијативи и протесту упозорења УДРУЖЕЊА ТЕШКИХ РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА И ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА СВИХ РАТОВА СРБИЈЕ исред Скупштине  града Београда у четвртак 27. октобра 2011 године се придружио  и Савез РВИ Србије и подржао њихове  захтеве а који  се  тичу стабене проблематике за ратне војне  инвалиде  и породице палих бораца на  територији града Београда.

Захтеви који  су  упућени од стране УДРУЖЕЊА ТЕШКИХ РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА И ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА СВИХ РАТОВА СРБИЈЕ

 

Градоначелнику Града Београда

Господину Драгану Ђиласу

Господине Градоначелниче,

Наш захтев :

1. Наставак откупа станова из старог Борачког фонда, станова солидарности и решавања проблема око станова Дирекције за грађевинско земљиште у којима се налазе Ратни Војни Инвалиди а уселила их је стамбена комисија Града Београда.

2. Тражимо евиденцију неоткупљених станова из старог борачког фонда.

3. Тражимо од надлежних за имовинско правне односе Скупштине Града Београда да се хитно регулише проблем власништва земљишта и станова у насељу Камендин.

Протестни Одбор Београд 27.10.2011.

Имајући у виду да од 2006 године није  формирана ни једна јединствена стабена  ранг листа  за решавање стабених потреба бораца, војних инвалида и породица палих  бораца , дискриминацији за откуп већ додељених станова и још бројних проблема  када је у питању  стабена проблематика Савез РВИ Србије  се активно  укључио по позиву иницијатора т.ј. УДРУЖЕЊА ТЕШКИХ РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА И ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА СВИХ РАТОВА СРБИЈЕ

Фотографије са протеста  упозорења погледајте у нашој ФОТО АРХИВИ